İslahiye Opet Anadolu Lisesi

Vizyon: Hizmet Kalitesini sürekli iyileştirerek 21. yüzyılın gereksinimleri karşılayan; - Mükemmelliğe ulaşmayı benimseyen; - Kalitenin yolunu çizen; - Çağdaş, değişime ve yeniliğe açık olan; - Öğrencilerini sadece mesleğe değil, aynı zamanda hayata hazırlayan; - Gelecek nesillerin şekillendirilmesi sorumluluğunu alabilen,Türk Milli Eğitim Sistemi´nin yıldızlarını yetiştiren; HEYECANLI, DİNAMİK, VERİMLİ, ÜRETKEN VE FARK EDİLEBİLEN KEŞKE ÜYESİ OLSAYDIM DENİLEN BİR OKUL...

Misyon: Öğrencilerimizi; Atatürk İlkelerinnin ışığında, Milli Eğitimimizin Temel Amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, 21. yüzyılın ve ülkemizin ihtiyaçlarına uygun yetiştirmek, yükseköğretim kurumlarına en iyi şekilde hazırlama; çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusu gelişmiş, öğrenmeyi öğrenmiş, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak hayata hazırlayarak, toplumsal kalkınmanın itici gücü olan nitelikli insan yetiştirilmesine katkıda bulunmak, ilimizin her alanda örnek aldığı en güçlü eğitim kurumu olmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 12:40-17:40
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: 1. YABANCI DİL İNGİLİZCE 2. YABANCI DİL ALMANCA
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretim yılı için; Tavan Puan:400,33 Taban Puan:347,9170 Puan aralıklarında 120 kişi(4 sınıf) sınavla öğrenci almıştır.
Sportif Etkinlikler: Futbol, basketbol, masa tenisinde ilçe birincilikleri ve judo da il ve bölge birincilikleri bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006´da öğrencilerimizin yaptığı 35 proje sergilenmiştir.
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda 720 öğrenci bulunmaktadır. 9.sınıflar için 4 şube , 126 öğrenci bulunmaktadır. 10.sınıflar için 4 şube , 95 öğrenci bulunmaktadır. 11.sınıflar için 4 şube , 104 öğrenci bulunmaktadır. 12.sınıflar için 8 şube , 193 öğrenci bulunmaktadır.

WEB - https://opetanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Değirmencik Mh. TOKİ Konutları Yanı Hatay Yolu Üzeri İslahiye/Gaziantep

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :A Tipi 4 (Dört) Yıl Süreli Anadolu Lisesi